Кеңеш

Макарон азыктарын даярдоодогу купуялуулук

Британиялык популярдуу ашпозчу Джеймс Мартин макарон азыктарынын сыры менен бөлүштү. Бул тууралуу Daily Express гезити жазды.

Ашпозчунун айтымында  сырдын баары керектүү май жана тузда экендигин айтты. Май, анын ою боюнча, таптакыр болбошу керек, бирок туз, тескерисинче, ашыкча кошулушу абзел.

Буга чейин белгилүү ашпозчу Джеффри Закарян кайнатылган жумурткалардын сырын ачып берген. Анын пикири боюнча, алар туура 12 мүнөт бышырылышы керек, андан кийин муздак сууга салуу кажет.

Тектеш материалдар

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button